Over Ons

Over ons

Het idee om zelfstandig te gaan begon in najaar 2014.
In januari 2015 was “Snoei- en tuinwerken Tony” geboren. Dit deed mijn man toen nog in bijberoep. Het was eigenlijk een beetje uit de hand gelopen hobby en een passie voor het buitenwerken lieten hem de zaak starten.
Na ruim 2 jaar startte hij een tweede eenmanszaak op, nameijk de RNB renovation, omdat de vraag naar kleine klussen binnenshuis ook groter werd.
In maart 2018 waagde hij de grote sprong en werd volledig zelfstandig. de werken bleven binnenstromen en Tony verdiepte zich meer en meer in specifieke takken van de bouw en renovatie, maar ook de specialisatie in de tuinen bleven niet achterwege. Hij behaalde zo zijn fytolicentie P2 ( mag werken met sproeistoffen), niet onbelangrijk deze dagen voor het bekomen van een mooie tuin. Hij gebruikt hier zowel natuurlijke als chemische samenstellingen.
Hij genoot met volle teugen van het buiten zijn en perfectie afleveren bij de klanten, zowel in de tuin, buitenshuis als binnen. De twee bedrijfjes van enkele jaren terug groeiden vlotjes uit tot het bedrijf dat het vandaag is.
In de herfst van 2019 besloot Bianca ook aan boord te stappen en werd de venootschap BV WVHworks opgericht.
Zowel de tuinwerken, als de bouw- en renovatiewerken zijn gevestigd onder de venootschap.
 
Het is een must om als één bedrijf verschillende werken te kunnen aanbieden. Klanten verkiezen vaak één bedrijf die alles kan, omwille van de vlotheid en opvolging van de werken.
Om alles te kunnen bolwerken tijdens drukke periodes kunnen we rekenen op verschillende onderaannemers die met dezelfde perfectie, gedrevenheid en passie de werken aanvangen, uitvoeren en tot een goed einde brengen.